Onze diensten

Bij G&M Transport bent u aan het juiste adres voor transport. Of het nu gaat om een geconditioneerd transport van uw groente en fruit of het vervoeren van diverse andere goederen, bij G&M Transport bent u aan het juiste adres.

Geconditioneerd Transport

Geconditioneerd transport is het zowel gekoeld als verwarmd vervoeren van producten. G&M houdt rekening met de specifieke wet- en regelgeving die van toepassing is op het vervoeren van dergelijke producten. Bijvoorbeeld de vereisten aan voedselveiligheid en –kwaliteit voor het vervoeren van levensmiddelen.

Ferry transport

De haven is de grootste aanvoer van de Nederlandse logistiek. Dagelijks verplaatst zich veel vracht via dit logistieke kanaal. Ook G&M Transport vervoerd vracht van en naar de haven.

Winkeldistributie

Dagelijks rijden enkele honderden vrachtwagens van en naar distributiecentra om winkels te voorzien van nieuwe voorraad. Ook G&M Transport voorziet winkels van hun nieuwe voorraad Just in Time. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Stukgoed transport

Het vervoeren van goederen waarvan de hoeveelheid niet naar maat of gewicht maar per stuk worden opgegeven. Uw stukgoederen kunnen bijvoorbeeld worden vervoerd in kisten, kratten of vaten, zolang het maar op pallets past.

Melvin

Melvin

''Benieuwd naar de mogelijkheden die G&M Transport kan bieden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op''