Het opleidingstraject

Ben jij écht gemotiveerd, flexibel inzetbaar, klantvriendelijk en stressbestendig, zelfstandig, communicatief vaardig en lichamelijk fit? Kan jij je goed aanpassen aan verschillende situaties en ben je bereid om aan te pakken? Dan zoekt G&M Transport jou!

Bekijk hieronder het opleidingstraject tot vrachtwagenchauffeur van het Sectorinstituut Transport en Logistiek en krijg minimaal 85% van je opleiding vergoed!

Bij Daniël in de vrachtwagen

Daniël heeft bij G&M Transport het opleidingstraject via het sectorinstituut transport en logistiek voor zijn E-rijbewijs doorlopen. Hij is nu een vaste kracht binnen G&M en van enorm veel waarde voor het bedrijf! 

Volg jij Daniël zijn voorbeeld?
Bekijk hoe het hem is bevallen en wellicht horen we snel wat van je!

Bij G&M staat de relatie tussen mensen centraal.

Het opleidingstraject

1. Aanmelden

Je meldt je aan via de knop ‘aanmelden’ op de website ikwordvrachtwagenchauffeur.nl. Je komt dan op de website van het Sectorinstituut Transport en Logistiek. Vul het formulier in en verstuur het. Dit is de eerste stap op weg naar jouw droombaan!

2. Kennis maken

Als uit jouw gegevens blijkt dat jij het in je hebt om chauffeur te worden, dan word je uitgenodigd voor een ‘ikwordvrachtwagenchauffeur’-event. Daar vertellen ze je alles over het vak van vrachtwagenchauffeur. Bereid je goed voor, want ze hebben ook een persoonlijk selectiegesprek met één van de adviseurs voor je gepland.

3. Testdag

Klinkt heel serieus en dat is het ook. Want ze willen zeker weten dat jij degene bent die niet alleen de auto onder controle heeft, maar ook kan communiceren met klanten en snel kan reageren op onverwachte situaties. Is je selectiegesprek goed verlopen, dan nodigen ze je uit voor een testdag. Ze testen reactievermogen, rijvaardigheid, taalniveau en leervermogen.

4. Solliciteer bij G&M

Als je de testdag met een goed resultaat hebt doorlopen, is het tijd voor het échte werk: op zoek naar een baan als vrachtwagenchauffeur. Bij G&M ben je aan het juiste adres om de geleerde stof in de praktijk te brengen. Bekijk daarom direct onze actuele vacatures.

5. Afronding opleiding

De opleiding duurt zo’n vier tot zes maanden. Als je daarmee klaar bent, start jouw nieuwe carrière als vrachtwagenchauffeur. In het begin misschien nog wat onwennig, maar voor je het weet wil je nooit anders meer!

Meer weten over het opleidingstraject?