Vrachtwagenchauffeur CE

G&M Transport, gevestigd in Maassluis, is een familiebedrijf dat door vader en zoon in 2016 is opgericht. Na vele jaren ervaring in de transportwereld hebben ze samen succesvol G&M Transport opgericht. Wij vervoeren planten, bloemen, groenten en fruit. Momenteel telt het wagenpark vier trekker-opleggers.

Wegens groei zijn wij voor G&M Transport op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur CE!

Over de functie

Als chauffeur bij G&M Transport begin je in de dagdiensten met het vervoeren van groenten en fruit. Later vervoer je ook bloemen en planten tijdens nachtdiensten. Je rijdt de ene week in de nacht en de andere week overdag. Je shifts duren maximaal 12 uur, omdat je de wagen aan een collega moet afgeven voor de volgende shift. Wanneer je overdag werkt, werk je van maandag tot en met vrijdag. Met een nachtdienst werk je van zondagavond tot en met donderdag. Je hebt na een week nachtdiensten dus een lang weekend!

De ideale kandidaat

– Is in het bezit van rijbewijs CE, geldig code 95 en een digitale bestuurderskaart;
– Is leergierig en is een harde werker;
– Is rustig, klantvriendelijk en flexibel inzetbaar; 
– Woont binnen een straal van 25 km van het Westland.

G&M Transport biedt

Een leuke baan als chauffeur binnen een klein en informeel bedrijf. De mensen staan centraal binnen dit familiebedrijf. Op die manier wordt je goed begeleid en ingewerkt. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen als chauffeur en hebt afwisselend werk. Het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao “Beroepsgoederenvervoer”.

Solliciteren

Ben je op zoek naar een afwisselende baan als chauffeur? En ben je leergierig? Dan is dit misschien jouw baan! Wil je meer weten of solliciteren? Neem dan contact met ons op. Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze pagina. 

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!